Babymassage

Baby’s hebben huidhonger. Na negen maanden in de buik, hunkert de baby naar de veiligheid en geborgenheid van de moeder. Deze verbondenheid wordt voorgezet door het dragen en knuffelen van de baby. De eerste taal die het kind leert, is de taal van de aanraking.

Zwangerschapsmassage

Een zwangerschap is een heuglijke gebeurtenis! Het gaat echter gepaard met een achtbaan aan emoties en ook vaak met lichamelijke kwaaltjes. Het hoort er allemaal bij! De ene zwangere vrouw heeft er meer last van dan de andere. Zwangerschapsmassage kan in deze bijzondere periode om allerlei redenen een goede ondersteuning zijn.

Mamamassage

Een mamamassage is een geschenk voor elke moeder. Deze massage zorgt voor ontspanning en verlicht de pijn. Daarnaast speelt zelfzorg mee in je emotionele herstel. Twee vliegen in één klap! Er wordt extra aandacht besteed voor de onderrug, nek en schouders want al dat wiegen, sussen en dragen van een kindje dat vraagt wat van ons lijf.

Voetreflexologie baby’s en kinderen

Reflexzone’s op handen en voeten vormen als het ware een spiegelbeeld van het hele lichaam. Via massagetechnieken op de verschillende zones van de handen en voeten geven we een stimulans aan het lichaam. Reflexologie opent de energiekanalen in het lichaam, waardoor natuurlijk herstel in beweging komt.

Fertiliteits-en zwangerschapsreflexologie

De hormonale cyclus bepaalt een groot deel van het leven van elke vrouw. Als voetreflexoloog nemen we hier een belangrijke, ondersteunende rol op ons. Zowel het creëren van meer vruchtbaarheidsbewustzijn als het harmoniseren van de hormonale cyclus behoren tot onze kennis. Dit samen met het versterken van het zelfgenezend vermogen kan de weg voor een zwangerschap makkelijker maken.