Sabrina Van Aken

Ik wil jullie graag verwelkomen in onze babyspa “Hydro Tîle”, waar wij jullie een fijne ervaring willen geven op ons eigen, warme, huiselijke manier!

Ik ben Sabrina, mama van Mil (2015), Bob (2016) en Isa (2018)!

Na een periode van zoeken naar wat ik graag wilde doen kwam het voorstel om in een kinderdagverblijf te starten, daar groeide al snel de wens om mama te worden.

2 kleine kindjes die snel achter elkaar kwamen, zorgde ervoor dat het net iets moeilijker werd om te blijven werken in een kinderdagverblijf.

Toen kruiste mijn pad met Julie, we starten ongeveer gelijktijdig als kraamhulp.

Als extra steun voor de pas bevallen mama zochten we naar middelen om de kraamperiode van mama en baby zo aangenaam mogelijk te maken. Met een lach en een zwans kwam het idee: Een babyspa! De band tussen mama en baby zien groeien door deze unieke ervaring en dit gekoppeld aan hydrotherapie, dat zien wij alleen maar als voordeel!

Wij hebben een droom, we hebben passie en een groot hart voor baby’s.

Onze ideeën kregen stap voor stap vorm, met een half woord vullen we elkaar aan en begrijpen we elkaar.

Later mocht ik Alexandra, mama van 2 jongens, osteopaat gespecialiseerd in baby’s en de begeleiding van zwangere vrouwen gaan helpen tijdens haar kraamperiode. Ook hier was er een connectie, en zij gaf ons uiteindelijk dat extra opstapje dat we nodig hadden om onze droom waar te maken!

Wij willen jullie graag verwelkomen in onze babyspa “Hydro Tîle”, waar wij jullie een fijne ervaring willen geven op ons eigen, warme, huiselijke manier!