Julie Cools

Ik hoop dat ik met de beleving in de babyspa de tijd, die zo kostbaar is, eventjes kan laten stilstaan.

Al heel snel was duidelijk dat ik graag iets met kindjes wou doen. Wat juist was even zoeken. In 2009 nam ik de beslissing om in volwassenonderwijs ‘begeleider in de kinderopvang’ te gaan studeren. Ik kwam terecht in een groeiend kinderdagverblijf, na mijn stageperiode, mocht ik er dan ook blijven.

Met een vaste relatie en dagelijkse aanwezigheid tussen de kleinste baby’s staken de mama-gevoelens al snel de kop op. In 2012 werd ik mama van Lily-Lou en in 2015 kwam Jack ons gezin compleet maken.

Na enkele jaren van hard moederen en mijn weg zoeken qua loopbaantraject is de tijd rijp om een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Intussen werden vriendinnen rondom mij zwanger en mama, ging ik zelf nog aan de slag als kraamverzorgster en kreeg ik meer en meer zicht op de noden en behoefte van pas bevallen mama’s. Iets waar ik veel minder bij stil heb gestaan tijdens mijn eigen kraamperiode, maar wat toch van groot belang is in de eerste maanden ouderschap.

Door die intieme, aangename, huiselijke tijd aan te bieden tussen ouder en baby hoop ik de band tussen hen alleen maar te zien groeien. En dit in combinatie met hydrotherapie waarbij de voordelen voor de baby van belang zijn.

Ik hoop dat wij met onze beleving in de babyspa de tijd, die ons zo kostbaar is, eventjes kunnen laten stilstaan.

Puur genieten!